Binnenkort te zien op Family7

De drukgolf van de ontploffing gooit de jonge Nati meters naar voren. Scherven verbrijzelen zijn benen en tegelijkertijd ook zijn dromen en toekomstplannen. De Israëli van begin twintig wandelde vlakbij zijn ouderlijk huis in Be’er Sheva, toen een raket uit Gaza vanuit het niets zijn leven in puin legde.

De artsen weten ternauwernood nog één been te redden. Het leven van de jongeman is in een oogwenk onherstelbaar veranderd. Nati komt terecht bij Beit Halochem, een Israëlische organisatie die hem gratis helpt om te revalideren en te leren lopen met een prothese. Ook ondersteunt de organisatie hem om zijn leven weer op orde te krijgen. Nu is Nati getrouwd en trotse vader van een prachtige dochter. Hij heeft zijn leven, eigenwaarde en fysieke mobiliteit weer terug!

Family7 komt in actie voor gehandicapte veteranen en slachtoffers van terreur in Israël. Helaas komen er elk jaar zo’n 300 tot 400 mensen bij, die de hulp van Beit Halochem nodig hebben. Veel van hen zijn gewond geraakt door terreuraanslagen.

De documentaireserie van Family7 in Actie is in juni elke zaterdagavond te zien op Family7, met herhalingen op woensdag.

Bedankt voor uw steun!

Recente artikelen

Tags

Volg ons op Instagram