Steun ons

Steun Beit Halochem

RAISED: €54.913  –  GOAL: €0

Bedankt dat u ons wilt steunen!

Wat fijn dat u het werk van Beit Halochem wilt ondersteunen! U kunt ons steunen door uw gegevens in te vullen op het formulier hiernaast. Uw gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd verwerkt via onze betaalpartner Mollie.

Overboeking

Wilt u uw gift handmatig overboeken via uw bank? Dan is dat ook mogelijk. Ons rekeningnummer is: NL93 ABNA 04 66 78 02 49 t.n.v. Stichting Beit Halochem Nederland.

Gegevens stichting

IBAN: NL93ABNA0466780249
KvK: 41193348
RSIN: 800239398

Over de stichting

Beit Halochem Nederland is de organisatie die activiteiten organiseert en fondsen werft ten behoeven van Beit Halochem centra in Israël. Onze organisatie faciliteert tevens evenmenten, reizen voor leden van Beit Halochem bij sport en culturele manifestaties in Nederland.

De stichting heeft als voornaamste doel om fondsen te werven voor de vele projecten van Beit Halochem. Daarnaast heeft de stichting in Nederland ook als doel om informatie te verstrekken rondom het werk van Beit Halochem en ondersteuning te bieden wanneer leden van Beit Halochem naar Nederland komen.

De organisatie Beit Halochem biedt hulp aan gewond geraakte veteranen, slachtoffers van terreuraanslagen en families van de slachtoffers in Israël. De mensen krijgen de kans om zowel fysiek als mentaal te revalideren en weer terug te keren in de maatschappij. Hiervoor worden veel middelen en mensen ingezet.