Bedankt voor uw steun!

Onlangs berichtten wij over de speciale live uitzending van Christenen van Israël waarin er aandacht is gegeven aan het werk van Beit Halochem. Zoals de voorzitter Allain Silbernberg treffend toelichtte tijdens de uitzending: “Bij Beit Halochem wordt je onderdeel van een hechte familie. Een familie die je niet meer loslaat. (..) De kern van het hele gedachtengoed is een huis. Mensen die strijden om beter te worden vanuit een thuis.”

Nati Hakshur, ambassadeur van Beit Halochem Nederland en slachtoffer van terreur, sprak daarnaast over zijn ervaringen. Hij deelde zijn boodschap “geef nooit op, blijf geloven in jezelf met God. Hij is altijd met jou”.

Er is in totaal maar liefst 87.135 euro opgehaald met deze actie. Een prachtig bedrag waar wij enorm dankbaar voor zijn!

Nieuw clubhuis

Het geld zal worden ingezet voor een nieuw clubhuis in Haifa. Dit huis is in aanbouw en wordt specifiek voor jonge slachtoffers (18 tot 35 jaar) gebouwd. Er is behoefte aan sociaal contact tussen de jongeren waarbij het jongerencentrum een belangrijke rol gaat spelen. Nogmaals hartelijk dank voor uw steun!

Bedankt voor uw steun!

Recente artikelen

Tags

Volg ons op Instagram