Een feestelijk moment

Vandaag mocht onze Nati, slachtoffer van terreur, namens Beit Halochem de cheque van Family7 in actie in ontvangst nemen. Wat een ontroerend en hartverwarmend moment om boven alle verwachtingen uit €54.835 te verzamelen voor gewond geraakte veteranen en slachtoffers van terreur in Israël. Het geld is ingezameld voor de uitbreiding van de fitnessruimte van Beit Halochem centrum Beer Sheva en zal daarnaast besteed worden aan op maat gemaakte rolstoelen voor de dans en basketbalteams van alle Beit Halochem centra’s. 

Nati overleefde in 2011 ternauwernood een raketaanval vanuit Gaza en was diep ontroerd, dat op een dag als vandaag, een dag waarop Israël onder vuur ligt, een dag waarop al meer dan 200 raketten afgevuurd zijn vanuit Gaza op onschuldige burgers, hij deze cheque in ontvangst mocht nemen. 

Tot slot wilt Nati een persoonlijk woord van dank met jullie allen delen: 

Shalom vrienden,

Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat ik met Dolf van de Vegte een afspraak had over Stichting Beit Halochem. Tijdens onze kennismaking, vertelde ik Dolf over een raketaanslag van Hamas, waarbij ik ernstig gewond raakte in Beer Sheva, zuid Israël. Mijn persoonlijke verhaal en de wijze waarop Beit Halochem mij vervolgens heeft opgevangen raakte Dolf enorm. Na afloop van ons gesprek reageerde hij snel, dat hij hierover een serie in Israël wilde maken. Wat wilde hij graag nog een keer naar Israël. Uiteindelijk heeft G’d hem vlak voor de opname van de serie thuis gehaald.

Het maken van de opnames was hartverwarmend. Slachtoffers die net zoals ik, mochten ervaren dat er mensen zijn die ons liefhebben en achter ons staan. 

De opbrengst van deze actie is overweldigend! Wij zijn u allen heel dankbaar! Ook zijn we Dolf heel dankbaar. Zijn naam willen we graag in ons centrum plaatsen, als blijk van dank en eer.

Wanneer u interesse heeft om mij uit te nodigen als spreker, zodat ik over het kostbare werk van Beit Halochem kan vertellen en mijn persoonlijke verhaal met u kan delen, dan kom ik graag met u in contact. Ik ben inmiddels al drie jaar woonachtig in Nederland en bespreek graag met u de mogelijkheden.

Shalom en tot ziens!

Nati Hakshur

Bedankt voor uw steun!

Recente artikelen

Tags

Volg ons op Instagram