Tikkie voor Pesach

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1573225903958{margin-top: -140px !important;background-color: #000000 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2279″ img_size=”full” add_caption=”yes” onclick=”link_image” css_animation=”fadeInLeft”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Tikkie voor Pesach

Het is in Israël Pesach. Deze periode geeft ons de gelegenheid om u als vriend, vrijwilliger of betrokkene een fijne Pesach of vrolijke Pasen toe te wensen. Het is wereldwijd een uitzonderlijk moeilijk jaar geweest. Wij hopen dat deze tijd spoedig eindigt en dat betere tijden zullen komen. Je zou denken door de pandemie de rust weer terug zou keren in Israël, maar helaas is dit niet het geval voor Israël en Joden wereldwijd.

Onze belangrijkste taak blijft onveranderd. Wij blijven ons inzetten voor mensen die letterlijk aan de frontlinie staan om de grenzen van Israël te verdedigen. Zij betalen daar een hoge prijs voor. Wij hopen dat u ons blijft steunen.

Wij, bij ZDVO – Beit Halochem, omhelzen onze IDF-veteranen en slachtoffers van terreur vanaf het moment dat ze worden opgenomen in het ziekenhuis. Hand in hand begeleiden wij hen in hun lange, moeizame weg naar revalidatie. Hoe lang deze weg ook is. Onze betrokkenheid is voor het leven.

U maakt het mogelijk dat wij ons werk kunnen blijven doen. Wij willen u hiervoor oprecht bedanken.

Onze beste en warme wensen naar u en uw familie voor een fijne Pesach en of een vrolijk Paasfeest[/vc_column_text][vc_btn title=”Doneer via Tikkie” style=”3d” shape=”round” color=”warning” size=”lg” i_icon_fontawesome=”fa fa-credit-card” css_animation=”none” animate_delay=”” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Ftikkie.me%2Fpay%2FBeitHaloche%2Fud2oj2G9uHghqdwfuWLNVA|title:Betalen%20via%20Tikkie|target:%20_blank|rel:nofollow”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]