Ohad Roisblatt

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1573225903958{margin-top: -140px !important;background-color: #000000 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2167″ img_size=”full” add_caption=”yes” style=”vc_box_rounded” onclick=”link_image” css_animation=”fadeIn”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Het ongekende verhaal van Ohad Roisblatt

Wees getuige van het ongekende verhaal van Ohad Roisblatt, gewond geraakt op 22 jarige leeftijd tijdens operatie Protective Edge,

“Het kostte me een paar maanden om te begrijpen dat een persoon die door het hek naar Gaza overstak om de staat Israël te verdedigen, als een heel andere persoon terug kan keren.”

 

Luister op 26 augustus om 20.00 uur naar Ohad’s verhaal en ga met hem in gesprek tijdens onze live zoom meeting. Meld je hieronder aan.

 

 [/vc_column_text][vc_count_down count_down=”Aug 26, 2020 20:00″ css=”.vc_custom_1597258892039{margin-top: -70px !important;}”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_images_carousel images=”2158,2159″ img_size=”medium”][vc_column_text]

Wanneer?

[/vc_column_text][vc_text_separator title=”26 augustus om 20:00 uur via Zoom” i_icon_fontawesome=”fa fa-calendar-check-o” i_color=”green” title_align=”separator_align_left” style=”shadow” add_icon=”true”][vc_column_text]

Geef je nu op

[/vc_column_text][ninja_form id=”4″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Wie is Ohad Roisblatt?

Ohad leidde de verkennereenheid van de Golani-brigade tijdens de strijd in de wijk Shujaiyeh van Gaza tijdens operatie Protective Edge. Op 20 juli 2014, tijdens één van de moeilijkste veldslagen in Gaza, werd zijn eenheid geraakt door antitankraketten. Ohad raakte ernstig gewond en verloor zeven van zijn manschappen. Hij onderging twee operaties aan zijn benen en linkerarm en bracht enkele maanden in het ziekenhuis door.

Na een jaar van intensieve revalidatie besloot Ohad dat de beste revalidatie voor hem was om terug te keren naar het leger. Hij keerde terug als officier op de prestigieuze Militaire Academie in Haifa om daar trainingen te geven.

Ohad besloot na nog een jaar te hebben gediend om eervol ontslagen te worden uit het leger. Hij volgt nu een rechtenstudie en ambieert een carrière in de diplomatie en blijft werken met organisaties die personen met PTSS behandelen.

Ohad Roisblatt is een motiverende spreker voor groei uit crisis. In zijn verhaal beschrijft hij de voorbereidingen en het verloop van zijn strijd in Gaza. Hij beschrijft ook het revalidatieproces waarin hij werd begeleid door de Beit Halochem centra, vanaf het moment dat hij in het ziekenhuis aankomt tot de moeilijkheden, de strijd en de beslissing om weer in het leger te dienen. Hij heeft al over de hele wereld gesproken over gehandicapte IDF-soldaten, rehabilitatie en de Israel Defense Forces zelf.

“Het kostte me een paar maanden om te begrijpen dat een persoon die door het hek naar Gaza overstak om de staat Israël te verdedigen, als een heel andere persoon terug kan keren.”

Wees getuige van het ongekende verhaal van Ohad Roisblatt, gewond geraakt op 22 jarige leeftijd tijdens operatie Protective Edge, 20 juli 2014

Luister naar Ohad’s verhaal en ga met hem in gesprek tijdens onze live zoom meeting. Meld je via deze pagina kosteloos aan en wij sturen je een dag van te voren een persoonlijke uitnodiging toe.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]