Chanuka Dinner

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1573225903958{margin-top: -140px !important;background-color: #000000 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1954″ img_size=”full” add_caption=”yes” onclick=”link_image” css_animation=”fadeInLeft”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Uitnodiging


Met oog op de komende feestdagen willen wij samen met u een lichtje opsteken. Niet zomaar, wij doen dit tijdens een ‘familiediner’ want dat zijn wij, een familie. De familie van Beit Halochem. Graag nodigen wij u uit. Komt u ook op zondag 15  december aanstaande?
[/vc_column_text][vc_btn title=”Aanmelden” style=”3d” shape=”round” color=”warning” size=”lg” i_icon_fontawesome=”fa fa-check” css_animation=”none” animate_delay=”” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.eventbrite.nl%2Fe%2Ftickets-pre-chanuka-dinner-80689641891|title:Aanmelden|target:%20_blank|rel:nofollow”][vc_empty_space][vc_column_text]Tijdens dit diner willen wij u laten zien waar wij voor staan. Ook besteden wij aandacht aan het werk van Beit Halochem in Israël, wat het doet voor de slachtoffers van terreur en van (jonge) veteranen die gewond zijn geraakt bij het verdedigen van hun land. 

Tijdens dit unieke diner zullen wij met elkaar van gedachten wisselen en natuurlijk heerlijk gaan dineren. Meld u aan voor dit bijzondere diner en steek een kaarsje met ons aan.

Wij kijken uit naar uw komst![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]